4.10.2017

Ohmykitty - piilarikauppa

Hei vautsi vau, eloa tännekkin.
Lupasin muutamalle kirjoittaa tilauskokemuksen itselle täysin uudesta piilarikaupasta, joten tässäpä tämä. Ei ole maksettu mainos eikä mitään muutakaan, ajattelin vain mainita että tämmöinenkin piilarikauppa on olemassa, jos muista "tutummista" kaupoista ei löydy semmoista mitä halajaa. Tai etsii vaihtoehtoista piilarikauppaa, jossa Paypal on hyväksytty maksutapa.

Kaupan IG

Alunperin löysin Instagramista kuvia tosi hienoista piilareista, jotka houkuttelivat minut heidän nettikauppaan asti. En ollut koskaan kuullut tästä nettikaupasta ennen, mutta halusin huvin vuoksi testaa mitä sieltä tulee.

Eli Ohmykitty4u on kaupan nimi. Aika erikoinen nimi, kun tottunut PinkyParadiseen ja Honeycoloriin.

Ihastuin siellä Carato merkkisiin piilareihin, joita ei näemmä muualla myydä kuin Ohmykittyssä. Kaupassa oli ilmaiset postikulut, jos tilasi yli 40$. Joten tilasin Carato Blue ja Carato Brown piilarit. En ole vielä "ruskeita" piilareita avannut paketista, mutta näyttää lupaavan keltaiselta mitä toivoinkin. Kahdista piilareista ei tullut ihan 40$ raja rikki, joten ostin muutaman hiuspinnin. Summaksi tuli euroissa noin 35e. Eli piilaripari maksoi noin 16e ja pinnit 3e.

Tilasin piilarit 3.9 ja piilarit postitettiin 8.9. Paketti saapui perille 20.9.
Sälän määrä
Piilarimainos
Paketti oli pakattu söpösti muoviin, jossa oli pieni Rilakkuma tarra.
Piilareiden joukosta löytyi ilmaislahjana vaaleanliilat korvakorut. Ilmaislahjasta ei ollut edes mainintaa nettisivuilla, tuli täysin yllätyksenä. Koska korviksissa ei ollut mitään mainintaa mitä ne on, niin en voi edes käyttää niitä.

Piilareiden mukana tuli vaikka mitä sälää. Paljon erilaisia mainoksia kaupan piilareista. Aika hauska listata piilarit, näki helposti mitä piilareita millekkin merkille kuului.


Olen tottunut, että piilarit tulevat pienissä lasisissa pulloissa, mutta nämä tulivatkin muoviläpysköissä. Asiallisesti pakattu silti, piti käyttää voimaa repiäkseen paketti auki.

Mutta niin itse piilareista!
Carato bluet olivat 15mm kun esim. Super Pinky bluet ovat 14,8mm. Eli Carato on hieman suurempi. Tämän takia halusinkin kokeilla näitä.

Silmissä tuntui todella mukavalta, ei ärsyttänyt tai kutittanut silmiä ollenkaan. Pitkän päivän jälkeen silmissä tuntui edelleen todella hyvältä.

Eli ihan hyvä piilarikauppa tuo ihmekauppa. Ei tuttu, mutta turvallinen. Paypalilla maksetaan, joka on muuten aika harvinaista nykyään piilarikaupoissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti