28.2.2017

Bodyline ostocossi

Selasin tuossa yksi päivä huvin vuoksi Bodylineä kenkien takia, mutta päädyinkin selaamaan sivun muuta tarjontaa myös. Sieltä sitten löysin naurettavan halpoja cosseja ja halusin vitsillä testaa onko ne mistään kotoisin.

Päädyin tilaamaan Chihiro Fujisaki asun Danganronpasta. Tai Bodylinen nimellä Costume 685.
Pakettiin kuului bleiseri, hame ja pusero.
En jaksanut kuvia varten silittää asun osia, pahoittelut asiasta, mutta sentään todistaa että aina kannattaa silittää ostopuvut!

Teimme ryhmätilauksen Niyarifan ja hänen kaverinsa kanssa, joten postikulut menivät kolmeen pekkaan.
Minun ostokset maksoivat 33,53e, eli 2kpl 12e cosplay ja 7.99e postikulut ja 1,55e verot.
11. tammikuuta Niyarifa tilasi ja paketti saapui noudettavaksi 25. tammikuuta. Paketti tuli Japanista asti, mutta ei edes jäännyt tulliin vaikka tavaraa oli paljon. Hyvin nopeasti tuli perille.Bleiseri oli hyvälaatuinen. Kiinnitys edessä oli yksi nappi ja loput rivistöstä oli neppareilla piilossa. Nepparit eivät toki hirveän hyvin pysy kiinni, joten vaihdan varmaan hakasiin jossain vaiheessa. Yllätyin, että rintatasku onkin ihan oikea toimiva tasku eikä taskunläppä vaan.
Vaikka bleiserin materiaali on keinokuitua, se ei ollut järjettömän ryppyinen.

Tilatessa Bodylineltä tai muusta aasialaisesta kaupasta niin kokoluokitus voi olla aina masentavaa. Tällä kertaa kokolapussa lukee 2L. Mitat vastasivat suhteellisen hyvin annettuihin ja koska Chihiro ei ole mikään rinnakas hahmo, niin luonnollisesti bleiseri on myös tehty hyvin naftiksi. Joten joudun pitämään bindiä tämä cossi päällä, mutta se olikin alunperin ajatuksena. Usein aasialaisissa vaatteissa hihanpituus on liian lyhyt, mutta nyt se oli riittävä.


Bleiseriä ei ollut vuoritettu vaan saumat olivat vain saumuroitu siististi. Ohuet olkatoppaukset myös löytyivät.
Pesulapussa oli myös yksi ylimääräinen nappi, jos toinen tippuu tai hukkuu, olin hyvin iloinen siitä. 
Hihassa kuvio oli brodeerattu ja oli hyvin siistinnäköinen. Hame oli ryttykatastrofi. Hameen vekit oli ommeltu kiinni, jotta vekit pysyisivät kasassa kuljetuksessa. Se on hyvin yleistä normaaleissakin vaatteissa, että halkiot tai piilotaskut on harsittu kiinni pitääkseen muotoa. Harvat toki muistavat tai tietävät, että ne ompeleen pitää ratkoa irti. Mutta materiaalina hameeksi se on aivan kaamea. Kerran kun istahtaa hame päällä niin aivan varmasti takamus täynnä ryppyjä. Hameessa oli sivussa vetoketju ja hakaset.

Kauluspaita oli suurin piirtein juuri semmoista laatua mitä voisi odottaakin. Hieman tönkköä ja ryppyistä materiaalia, mutta mitä nyt halvalta kauluspaidaltakaan voisi odottaa.  Ei paras, mutta toimii.

Postarit ja verot jaettuna puoliksi toisen ostocossin kanssa, niin hinnaksi tuli yhteensä 16,75e. Joten hintalaadultaan ihan hyvä. Ainut käyttökelvoton osa ostocossissa oli hame, mutta kyllä silläkin pärjäisi jos välttämättä haluasi. Photoshootin sentään saisi aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti