1.5.2017

Plutia 1/?

Tämmönen vauva.
Hei vielä elossa ollaan! Frostin jälkeen tuli pienoinen paniikki, koska minulla ei ollutkaan seuraavaa valittua hahmoa cossattavaksi. Nykyään yritän vältellä miettimästä seuraavia cosseja kun tekee vielä edellistä, koska silloin motivaationi työstettävää pukua kohden tippuu radikaalisti. Joten luonnollisesti Eva-Beatricen jälkeen oli pakko valita joku hahmo ja nopeasti, koska en halunut tuhlaa hyvää aikaa hukkaan. Jostain syystä valitsin Operaatio Yoshinon kauan kadotettu sisko, Plutian. Pieni lapsi, joka käy vähän hitaalla. Aivan samanlainen kuin Yoshino. Halusin hieman haastaa itseäni eri materiaaleilla ja värimaailmalla.
En ole viitsinyt kirjotella blogia tässä lähiaikoina, koska tein kaikkia osia samaan aikaan joten wip kuvat eivät oikein kerro tai näytä mitään järkevää. Mutta nyt vihdoin alkaa osia valmistua, joten voinkin kirjotella postauksia Desuun varten.

Se on paksu.
Vielä kun mietintämyssy oli päässä, etsin ensimmäiseksi oikean peruukin. Koska Plutian hiustenväri on sävyltään hieman hankalampi, tilasin Coscraftilta peruukin siihen tietäen etukäteen sen sävyn. En halunnut riskeeraa eBayn peruukkeihin, jotka olisivat voineet olla mitä tahansa sävyä loppujen lopuksi. Ostin samalla tilauksella Coscraftin peruukkikuituväriesittelyjutskeliinin, joka on kyllä aika pelastaja. Tilasin yhden Jeri peruukin Lilac värillä ja siihen kaksi irto weftiä samaisella sävyllä. Olen nyt ommellut jo yhden weftipaketin peruukkiin kiinni ja harkitsen vielä lisäänkö kuitua. Peruukki painaa jo nyt hyvin paljon ja rusetin kanssa se on jo aika järkäle.

Oli muuten paketilla kokoa.
Paketin sisältö - 1 väärän värinen kangas
Seuraavaksi aloin etsiä materiaaleja. Näen itse Pluttun asun hyvin yöpukumaisena, pehmoisena ja mukavalta päällä. Aivan kuin flanelli yökkäri. Joten heti alkuun poistin satiinit ja puuvillat sun muut vaihtoehdoista ja aloin etsimään pehmofleeceä, pehmeää collegekangasta, plyysiä ja muita fleecejä.
Olen viimeisissä cosseissa halunut panostaa "hahmouskollisiin" materiaaleihin. Marisassa halusin käyttää villakangasta viittaan, hattuun huopaa ja huiviin mukavaa tekstuuria. Eva-Beatricessa halusin juhlavampaa kangasta, koska hän kummiskin on The New Beatrice, joten käytin duchesse satiinia (nurinpäin toki).
Löysin hyvin kankaat saksalaisesta Kankaita.comista, joten tuttuun tapaan tilasin sieltä kankaat. Paketin koko yllätti kun kävin hakemassa sen postista. Postikulut eivät olleet normaalia suuremmat, joten en yhtään olettanut niin suurta pakettia.

Pluttun piti olla suhteellisen halpa cossi, ainakin siltä se aluksi vaikutti. Mutta peruukkiin meni pelkästään jo melkein 60 euroa. Kankaatkin likenee varmaan 150e paikkeilla tällä hetkellä? Jaksoin vihdoin kerätä kuitteja ja pitää kirjanpitoa cossistani, joten saanpahan vihdoin kauhistua kuinka kallis Plutiasta tulee loppupeleissä.

...Tästä postauksesta tulikin vain pölinää ja selittelyjä. Seuraavassa onkin jo jotain asiaa ja edistymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti