6.1.2017

Paluu blogimaailmaan

Ööääh.
Tämän hetkiset fiilikset. Viimeisin blogipostaus 17.9.2013.  Hupsista keikkaa. Anteeksi?

Eli moikkelis moi! Craft-os oli vanha blogin nimi ja Socko nimellä menin siihen aikoihin. Nyt uudet kujeet vanhalla naamalla, eli 0sako valtaa tämän mestan.

Tässä jo puolisen vuotta kummitellut ajatus herättää tämä blogi eloon uudelleen. Mutta tuntui tyhmältä jatkaa siitä, mitä kolme vuotta sitten oli höpissyt. Onhan tässä asioita tapahtunut hyvin paljon ja henkilönäkin olen tainnut muuttua.
Blogiskene taitaa olla jo aika hiljaista, mutta voisihan sitä ehkä vähän elvyttää! Sen takia muutin täysin vanhan blogini uudeksi pitämällä teidät seuraajat vielä mukana, koska sieltä pohjalta on kummiskin vaikea kavuta näkyviin.

Meidona Traconissa!
Kevään shoottailua.
Shironuri yritystä.
Muistan, että aikoinaan ajattelin blogaamisen auttavan motivoimaan cossien teossa ja ehkä pitäisi cossi-innon yllä. Ei pitänyt. Ei todellakaan pitänyt. Olen aina ollut suhteellisen hidas cossien tekijä. 1-2 asua vuodessa. 

Suurin syy, miksi halusin blogini takaisin eloon, oli että saan cosplaykuvani johonkin "järkevämpään" paikkaan. En ikinä oikein tykännyt ideasta tehdä Facebookiin cossisivua ja ylläpitää sitä. Tuntui liian henkilökohtaiselta, jos niin voi sanoa. Ja muutenkin Facebook vaikuttaa huonolta alustalta pitää blogimaista WIP / conrant spämmiä.
Yritin Instagramia myös, se jopa vaikutti ihan mukavalta ja teinkin siitä minun "kansainvälisen" cossipuolen.  Twitteriä en edes voinut kuvitella "vain cosplay" aiheiseksi, koska twitterissä on kiva vuodattaa kaikkea muuta kuin cosplayta. Toki kyllä pyrin aina heitellä sinne asioita.


Kisapärinää!
Animeconin ja Traconin pystit.
Julkisilla kulkeminen cossissa 0/5.
Mutta mitä sitten tässä kolmessa vuodessa on tapahtunut?
Kisakärpänen iski minuunkin. Olin Hall cosplayssa muutama vuosi takaperin ihan kokemusta hakemassa, mutta siitä sitten alkoikin vähän enemmän suuremman kokemuksen metsästys.
Olin cosplaymammana Yukiconissa ja Mimiconissa 2015, joten halusin sitten tietenkin takaisin bäkkärille samana vuonna niin kisaamaanhan sitä piti päästä. Menin Yoshinona, vihreänä puputyttönä kisaamaan. Olin edellisenä päivänä itkenyt silmät aroiksi ja vielä kisa-aamuna itkin ja pyysin voinko peruuttaa kisaamisen, koska en ollut tyytyväinen cossiini (Aika loppui kesken, hupsista keikkaa). Mutta voitto sieltä tuli, joten tuli hyvin epämääräinen olo.

Halusin sitten uudelleen yrittää, joten pyysin ystävääni Ritaa kisaamaan kanssani Traconin parikilpailussa. Yhteistyö toimi täydellisesti ja kisa motivoi minua tekemään asuni ajoissa valmiiksi.
Itse kisan järjestelyt olivat kaamean huonot ja siitä tulikin kirjoitettua pitkä palaute järjestäjille. Sainkin takaisin hyvin ymmärtäväisen ja hyvän vastauksen.

Hyvillä mielin 2017 aloitettu, Frosti lähenee ja cossi on myös kohta valmis.  Frostin jälkeen mennäänkin aika pitkälti kohti tuntematonta, koska en ole lyönyt lukkoon mitään uutta cossia seuraavaksi. Kankaita toki olisi moneen hahmoon, mutta mieluiten annan mielen päättää mitä tehdä kun sen aika koittaa. Kohti tuntematonta ja sen yli! ヽ( ・∀・)ノ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti